IT infrastructuur

Oplossingen om efficiënter te werken
Het krachtigste kapitaal van je onderneming? De mensen. Koppel daar een doorgedreven IT-infrastructuur aan en je versterkt je team nog meer in zijn rol. De IT-oplossingen van Evoluto laten zich gelden door stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid.

SCROLL

Datacenter Housing

Het beste van 2 werelden: je runt je eigen IT professioneel, maar zonder zware investering. Via housing wordt je server ondergebracht in een Vlaams datacenter. Deze hyperveilige omgeving is voorzien van biometrische toegangscontrole, redundante connectiviteit en stroomtoevoer, water- en branddetectie en state-of-the-art anti-DDoS oplossingen.

Internet Connectiviteit

Snel en betrouwbaar internet is cruciaal voor het prestatievermogen van je organisatie. Een maximale performantie, veilige toegang op kantoor of thuis en dit zonder incidenten. Evoluto voorziet een future-proof connectiviteitsoplossing op maat.

Ondersteunende Diensten

Het beveiligen van je bedrijfsnetwerk, applicaties uitrollen, nieuwe laptops installeren, een sterk WiFi netwerk uitzetten of bijschaven van jouw interne service processen, … het is onze persoonlijke ambitie je te ondersteunen waar het nodig is met tijdelijk inzetbare mankracht en competentie.

Reinigen Technische Ruimtes

De dataroom van je onderneming is hoofdrolspeler in je dagelijkse werking. Een doordachte bescherming tegen hackers, daar had je aan gedacht. Maar ben je even alert voor contaminanten als stof en vuil ? Een boosdoener die de levensduur van je apparatuur drastisch kan inkorten.

Reinigen technische it ruimtes

Aankoop Netwerk Hardware

Met moderne netwerk apparatuur laat je je organisatie vlot functioneren. Als officiële verdeler van o.m. Cisco, Fortinet en Mikrotik ontfermen we ons met kennis van zaken over je netwerkvereisten.

Nieuwsgierig naar onze IT infrastructuur diensten ?

Onze oplossingen zijn schaalbaar en groeien mee met je zaak. Geen standaard deals, maar afgestemd op maat van wat jij nodig hebt.