Managed IT services

Besteed je IT geheel of gedeeltelijk uit
Ook al voelen IT-tools vaak heel intuïtief aan, een optimaal beheer en onderhoud ervan vragen competenties. Dankzij de managed IT services van Evoluto besteed je je IT-verhaal volledig of voor een stuk aan ons team van experten uit. Een verbintenis die zich laat karakteriseren door proactiviteit, veiligheid en maximale gemoedsrust.

SCROLL

evoluto backup service

Microsoft 365

Een optimale productiviteit en efficiënte samenwerking stuwen de groei van je onderneming. Vanzelfsprekend moedigt een professionele toolset deze gouden keys aan. Dankzij het veelzijdige karakter van Microsoft 365 rol je een prestatieverhogend pakket aan e-mail, office en communicatietools uit.

Publieke Cloud Hosting

Als ondernemer focus je je op omzetgroeiende zaken. Kiezen voor cloudcomputing valt daar evenzeer onder. Evoluto brengt jouw applicaties en data onder in een Vlaams datacenter. Uitval wordt tot quasi nihil herleid, en je gegevens of applicaties zijn altijd beschikbaar via het internet.

Publieke Cloud Opslag

De Evoluto cloud drive geeft een kickstart om als team samen te werken ! Deze opslagdienst laat je toe bestanden vanaf je computer via onze applicatie in de cloud op te slaan, opdat ze altijd & overal beschikbaar zijn voor elk teamlid. Beheer, onderhoud, back-up, 100% privacy en veiligheid? Daar zorgt Evoluto voor.

Backup Diensten

Een gezonde IT-omgeving vraagt een back-up plan. Deze service is het sterkste wapen tegen gegevensverlies. Een hack, technische storing, diefstal, … kunnen immers nefaste gevolgen hebben op de bedrijfscontinuiteit. Onze back-up service is op maat en katapulteert een load aan gemoedsrust.

Ondersteuning Op Afstand

Met Evoluto heb je een compleet IT-team achter je staan. Wij doen aan troubleshooting op afstand via pre- en postpaid formules. Doelgerichte acties om je snel te servicen.

Vragen rond onze managed IT services ?

Onze oplossingen zijn schaalbaar en groeien mee met je zaak. Geen standaard deals, maar afgestemd op jij nodig hebt.